Menu:

Klikkaa isommiksi!

 

 

 

 

 

Kotojärvi Golf


 Kotojärvi Golf on vuonna 1997 perustettu golfkeskus keskisellä Uudellamaalla. Kenttä sijaitsee Pornaisten Laukkoskella Kotojärven rannassa n. 40 km päässä Helsingistä.

Golfkeskus on rakennettu vanhaan kartanomiljööseen keskelle upeaa luonnonmaisemaa. Kotojärvi Golfissa on kaksi kenttää, 18 reikäinen Puistokenttä, sekä 9 reikäinen Rantakenttä. Puistokentän on suunnitellut Matti Louhio. Osa väylistä rajoittuu aivan Kotojärven rantaan, osan myötäillessä metsä- ja peltoalueita.

 Huom! Obs!

Puistokenttä avattiin uudistettuna vuonna 2010. Uudistuksen suunnittelusta vastasi golf-arkkitehti Lassi-Pekka Tillander.Rantakenttä koostuu kolmesta par 4 väylästä ja kuudesta par 3 väylästä. Upea Kotojärven rannassa kulkeva kenttä on loistava paikka kehittää pelitaitoja tai ottaa ensiaskeleita golfharrastukseen. Rantakenttä on avoin kaikille, eli kentälle ei ole tasoitusvaatimusta. Rantakentälle on myös tulossa pian slope-järjestelmä. Tasoitusta laskemaan!

Kotojärvi Golfissa on myös monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Kesällä käytössä on range, jossa osa lyöntipaikoista on katettu, sekä chippi- ja puttiviheriöt. Talvella Kotojärvellä pääsee harjoittelemaan sekä sisälyöntipaikoilla, että golfsimulaattorissa.


Kotojärvi Golf työllistää sesonkiaikana n. 20 henkilöä, heistä kolme on vakituista työntekijää ja loput työskentelevät viisi - kuusi kuukautta vuodessa. 

Nyt kannattaa omistaa Kotojärvi Golfin osake!

 Kotojärvi Golf on liittynyt Suomen golfkenttien yhdistyksen kultakorttijäseneksi lisätäkseen osakkaiden etuja. Kotojärvi Golfin osakkaat, jotka pelaavat bägilätkällä voivat lunastaa SGKY:n kultakortin, jolla saa henkilökohtaisen pelioikeuden kaikille kultakorttijärjestelmään kuuluville kentille!

Lisätietoja osakkaiden eduista toimistosta
toimisto@kotojarvigolf.fi.

Osakemyynti:

Mika Balk
mika.balk@kotojarvigolf.fi tai 040 753 3742


UUSITUN GOLFKENTÄN OSAKETARJOUS!

Vielä erä Oy Kotojärvi Golf Ab osakkeita:

B-osake 2.200 e, velaton ja pelimaksu maksettu vuodeksi
C-osake 6.000 e, velaton ja pelimaksu maksettu vuodeksi
D-osake 1.200 e, velaton ja pelimaksu maksettu vuodeksi

 


Lisätietoja golf-kentästä saat osoitteesta Kotojarvigolf.fi